Blog


Kom og bliv inspireret

14-02-2019

Beauty19 messe 02. - 03.03.2019

Print din gratis entré her: Billet 

Spa Supply A/S

Stand 117,119.

 

Læs mere

Caudalie Relancering af Cleanser

09-03-2018

RELANCERING AF RENS OG MAKE-UP FJERNERE

Det første skridt i din skønhedsrutine skal altid begynde med rens af huden. Vores hud er udsat for forskellige miljømæssige faktorer som forurening, aircondition eller opvarmning om vinteren, som alle bidrager til at irritere vores hud og tilstoppe vores porer.

At vælge et egnet renseprodukt til din hud handler ikke kun om at fjerne din makeup, døde celler, snavs og olie, det er nøglen til sund, lysende og ren hud. Gå på opdagelse i de nye renseprodukter fra Caudalie.

Læs mere

Valeur Absolue

17-04-2018

Valeur Absolue er et luksuriøst fransk livsstil mærke, der tilbyder avancerede duftstoffer i forskellige produktkategorier, der stimulerer og øger positiv energi, takket være halvædelsten og dyrebare, aktive og naturlige ingredienser.

Hver Valeur Absolue duft er udtænkt og skabt af nogen af de bedste parfumefabrikanter i verden, til at stimulere og vække en bestemt følelse og øge den positive energi i kvinders liv.

De er designet til at ledsage kvinder hele dagen og gøre deres liv endnu smukkere: Et strejf af Harmonie til at ”glatte” en hektisk dag, masser af Confiance [tillid] til at gennemføre en svær diskussion med succes,

Et slør af Sensualité for en tête-à-tête …

Lyt til dine følelser og tag en rejse i vores samling, dette vil give en ny betydning til dit daglige valg af parfume.

En Valeur Absolue = Absolut Værdi

Hver duft er tilgængelig i: Fine parfumer 14 ml, 50 ml og 100 ml; I duftende og blødgørende kropsolier 100 ml

De indeholder ingen PCM, phthalater eller kemisk UV filer.

Læs mere

Caudalie Premier Cru Relancering

12-02-2018

RELANCERING AF PREMIER CRU

Premeier Cru har tidligerebestået af 4 forskellige hudpleje produkter, men relanceres nu og en nyhed er kommet til, THE SERUM.

Til kvinder, der gerne vil booste anti-aging-egenskaberne i deres hudplejeprodukter. Til kvinder, der køber luksuriøse hudplejeprodukter og som samtidig gerne vil have naturlige og effektive produkter.

Læs mere

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum

13-02-2018
Ny avanceret lysnings teknologi udnytter og styrker Murads position på pigmentområdet.
Nyeste teknologi til at lysne pigment, kombineres med effektive ingredienser, for at opnå dokumenterede resultater. 
Læs mere

Murad Retinol Serum, Eye Serum og Night Cream

20-10-2017

Kæmp ikke mod ældning: Aktivér din ungdommelighed....

MURAD HAR FORFINET VIDENSKABEN BAG RETINOL

Baseret på den patenterede Retinol Tri-Active Technology, en revolutionerende formel

Afhjælper hurtigt synlige tegn på ældning, kombinet med Marine plante-kompleks er med til at løfte og udglatte huden og lysner samtidig mørke rander.

Læs mere

Murad Hydro-Glow Aqua Peel

20-10-2017

The ultimate secret to youthful skin? Hydration

Fugt er det vigtigste skridt til at bekæmpe ældning af huden. Din hud er kroppens største organ og fugtet hud er det vigtigste forsvar med ældning.

 

Læs mere

LING Rose Hip Glycolic Cleanser

23-10-2017

Rose Hip Glycolic Foam Cleanser er et skummende renseprodukt der passer perfekt fedtet hud med tendens til tilstoppede porer og urenheder. Dette renseprodukt indeholder 10% glykolsyre der eksfolierer og renser huden, en blanding af asiatisk citrus, kamille og hybenkerneolie sørger for at produktet virker beroligende og fugtgivende.

Læs mere

PÜR Vanity Palette

20-10-2017

Dream Chaser & Goal Digger|Vanity Palette, Eyes & Cheeks

En pioner inden for mineral makeup. En beskrivelse der ikke er helt ved siden af, når det gælder det hypede, amerikanske brand PÜR. Det var det første mærke, der anvendte retinol og ceramider i deres ceretin complex og det første, der på den måde miksede hudplejens aktive ingredienser med hverdagens makeup. Resultatet er en makeup-serie, der blandt andet forebygger hudens ældning, virker anti-inflammatorisk på grund af de mange tilsatte antioxidanter og stimulerer kollagen og cellefornyelse.

Læs mere

Bvlgari Goldea The Roman Night

20-10-2017

I september 2017 lancerer Bvlgari deres nye kvindeduft – ”Goldea The Roman Night”, dette er den tredje duft i Goldea serien. Næsen bag denne fantastiske parfume er parfumør Alberto Morillas som har komponeret nogle af verdens mest ikoniske parfumer for blandt andet Calvin Klein, Kenzo, Cartier, Giorgio Armani, Bvlgari og mange flere.

Læs mere

Murad City Skin Overnight Detox Moisturizer

16-06-2017

City Skin® Overnight Detox Moisturizer

City Skin® Overnight Detox Moisturizer indgår i Murads Environmental Shield® -serie. Formlerne i denne serie udnytter C-vitaminets antioxiderende egenskaber til at bekæmpe synligheden af miljøbetinget ældning

Læs mere

Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50

16-06-2017

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++ indgår i Murads Environmental Shield® -serie.

Denne revolutionerende, ultralette 100% mineral solcreme beskytter huden mod de 5 største årsager til skader og aldring:

UVA

UVB

Forurening

Blåt lys fra enheder

Infrarød stråling

Læs mere

Caudalie VineActiv

16-03-2017

NYHED Caudalie Vine(Activ)

En ny serie baseret på banebrydende innovativ videnskab

En ny serie baseret på banebrydende innovativ videnskab  

Caudalie præsenterer en ny hudpleje-serie, som har fokus på den moderne kvinde der hver dag balancerer en travl og stresset hverdag med karriere, familie, sport og sociale arrangementer. Din hud påvirkes af din livsstil – sørg for at den ikke kommer til at se trist og træt ud med den nye serie fra Caudalie – Vine(Activ). 

Den nye anti-rynke serie, giver en sund glød og afhjælper de synlige tegn på aldring med deres nye patent ”the anti cell burn-out complex” – et kompleks der indeholder Vintamin E, Vitamin C, Picea ekstrakt og Polyphenol.

Vine(Activ) -  STOPS TIME. ACTIVATES YOUTH.

Læs mere