Blog


Murad Retinol Serum, Eye Serum og Night Cream

20-10-2017

Kæmp ikke mod ældning: Aktivér din ungdommelighed....

MURAD HAR FORFINET VIDENSKABEN BAG RETINOL

Baseret på den patenterede Retinol Tri-Active Technology, en revolutionerende formel

Afhjælper hurtigt synlige tegn på ældning, kombinet med Marine plante-kompleks er med til at løfte og udglatte huden og lysner samtidig mørke rander.

Læs mere

Murad Hydro-Glow Aqua Peel

20-10-2017

The ultimate secret to youthful skin? Hydration

Fugt er det vigtigste skridt til at bekæmpe ældning af huden. Din hud er kroppens største organ og fugtet hud er det vigtigste forsvar med ældning.

 

Læs mere

Cloud Collection

23-10-2017

Looking to the past to create something new. Exploring some of the oldest, most precious substances known – and used in perfumery for over 2000 years. Forcing my mind into a no-man’s land, where I would have to start at the very beginning. Alone. Following my instincts and hear. Refusing to believe in impossible. Unafraid of failure. Unencumbered by traditions and rules.

Læs mere

LING Rose Hip Glycolic Cleanser

23-10-2017

Rose Hip Glycolic Foam Cleanser er et skummende renseprodukt der passer perfekt fedtet hud med tendens til tilstoppede porer og urenheder. Dette renseprodukt indeholder 10% glykolsyre der eksfolierer og renser huden, en blanding af asiatisk citrus, kamille og hybenkerneolie sørger for at produktet virker beroligende og fugtgivende.

Læs mere

EVE LOM GEL BALM CLEANSER

23-10-2017

Eve Lom Gel Balm Cleanser er en højkvalitets rens, som EVE LOM er berømt for. Mens den nye rens masseres ind på fugtet hud, forvandles den til en mælkebalsams tekstur, der efterlader huden beroliget og dejlig blød. Gel Balm cleanser er mættet med fugtgivende Shea Butter og nærende Grapeseed oil, samt klinisk bevist til at fugte huden i op til 12 timer efter anvendelse.

Læs mere

PÜR Vanity Palette

20-10-2017

Dream Chaser & Goal Digger|Vanity Palette, Eyes & Cheeks

En pioner inden for mineral makeup. En beskrivelse der ikke er helt ved siden af, når det gælder det hypede, amerikanske brand PÜR. Det var det første mærke, der anvendte retinol og ceramider i deres ceretin complex og det første, der på den måde miksede hudplejens aktive ingredienser med hverdagens makeup. Resultatet er en makeup-serie, der blandt andet forebygger hudens ældning, virker anti-inflammatorisk på grund af de mange tilsatte antioxidanter og stimulerer kollagen og cellefornyelse.

Læs mere

Bvlgari Goldea The Roman Night

20-10-2017

I september 2017 lancerer Bvlgari deres nye kvindeduft – ”Goldea The Roman Night”, dette er den tredje duft i Goldea serien. Næsen bag denne fantastiske parfume er parfumør Alberto Morillas som har komponeret nogle af verdens mest ikoniske parfumer for blandt andet Calvin Klein, Kenzo, Cartier, Giorgio Armani, Bvlgari og mange flere.

Læs mere

Murad City Skin Overnight Detox Moisturizer

16-06-2017

City Skin® Overnight Detox Moisturizer

City Skin® Overnight Detox Moisturizer indgår i Murads Environmental Shield® -serie. Formlerne i denne serie udnytter C-vitaminets antioxiderende egenskaber til at bekæmpe synligheden af miljøbetinget ældning

Læs mere

The Perfect V

13-06-2017

NYT KONCEPT

NY SKØNHEDSKATEGORI

INNOVATIVE PRODUKTER

FIRST MOVERS

 

Læs mere

Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50

16-06-2017

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++ indgår i Murads Environmental Shield® -serie.

Denne revolutionerende, ultralette 100% mineral solcreme beskytter huden mod de 5 største årsager til skader og aldring:

UVA

UVB

Forurening

Blåt lys fra enheder

Infrarød stråling

Læs mere

Caudalie VineActiv

16-03-2017

NYHED Caudalie Vine(Activ)

En ny serie baseret på banebrydende innovativ videnskab

En ny serie baseret på banebrydende innovativ videnskab  

Caudalie præsenterer en ny hudpleje-serie, som har fokus på den moderne kvinde der hver dag balancerer en travl og stresset hverdag med karriere, familie, sport og sociale arrangementer. Din hud påvirkes af din livsstil – sørg for at den ikke kommer til at se trist og træt ud med den nye serie fra Caudalie – Vine(Activ). 

Den nye anti-rynke serie, giver en sund glød og afhjælper de synlige tegn på aldring med deres nye patent ”the anti cell burn-out complex” – et kompleks der indeholder Vintamin E, Vitamin C, Picea ekstrakt og Polyphenol.

Vine(Activ) -  STOPS TIME. ACTIVATES YOUTH.

Læs mere

Zarkoperfume Sérum

27-10-2016

Sérum de Parfums Supercharged Molecule, Buddha-Wood & Oud-Couture

It all starts in our laboratory – the sacred place where we craft truly special, original serums unconstrained by the conventions of mainstream perfume-making. Here, we designed these serums to guide you away from the daily grind into a dream world, where anything is possible.

 

Læs mere