Caudalie VineActic


GLOW ACTIVATING ANTI-WRINKLE SERUM

Dette koncentrerede serum, er fyldt med antioxiderende polyfenoler og beskytter huden mod nedbrydende faktorer (forurening, stress, etc.) på daglig basis. Mindsker synligheden af rynker og medvirker til, at huden får en sund glød. Serummet har en let konsistens og optages hurtigt af huden - uden at klistre.  Anvendes morgen og aften, på hals og décolleté inden brug af fugtighedscreme - tilstopper ikke porerne. 

Serum

3-IN-1 MOISTURIZER  Denne 3-in-1 moisturizer er den ultimative anti-rynke creme, der samtidigt giver huden en sund glød. Denne fugtighedscreme har en let konsistens og er storby-hudens enestående allierede. Cremen er udviklet, så den mindsker hudens optag af forurenede partikler. Cremen har en silkeblød konsistens og passer til alle hudtyper. Anvendes morgen og aften, på hals og décolleté efter brug af serum - tilstopper ikke porerne. 

3in1 

ENERGIZING AND SMOOTHING EYE CREAMEn skøn cocktail til øjnene. Denne nænsomme og lækre creme mindsker synligheden af mørke rande og udglatter huden omkring øjnene og læberne. Virker opkvikkende på huden og giver et friskt udseende. Takket være cremens lette konsistens optages cremen hurtigt i huden.Anvendes morgen og aften på huden omkring øjnene, læberne og på smilerynker omkring munden. Anvendes igen, lige inden du skal ud, for at opnå et friskt udseende!

Eye

OVERNIGHT DETOX OILDenne tørolie er med til at genopbygge den trætte hud i løbet af natten. Huden bliver detoxet, og hudtonen bliver opfrisket. Produktet indeholder fem essentielle olier og tre planteolier, der bidrager til at stimulere cellefornyelsen, og eliminerer samtidig giftstofferne i huden. De frie radikaler i hudens celler elimineres i løbet af natten, som er det tidspunkt på døgnet, hvor hudcellerne primært bliver for nyet. Anvend 6 dråber om aftenen, enten for sig selv eller inden brug af fugtighedscreme. Undgå området omkring øjnene - klistrer ikke. 

Oil