Murad Hydro-Glow Aqua Peel


Hydro-Glow Aqua Peel

En ny type eksfoliering. Dette todelte system eksfolierer huden nænsomt og tilfører den fugt. Afhjælper trist og dehydreret hud, så huden fremstår blødere og med en mere klar og ungdommelig glød.

 undefined

Anvendelse

1. Før vatpinden hen over huden i ansigtet.

2. Påfør masken på huden i ansigtet. Efter 15-20 minutter fjernes masken, og eventuel overskydende   maske duppes ind i huden. Huden skal ikke renses efterfølgende.

 

Ingredienser:

1 Retexturizing swab: Denne overdimensionerede vatpind er vædet i en blanding af mælkesyre og glykolsyre samt planteekstrakter, som nænsomt eksfolierer og blødgør huden.

2 Moisture Infusion Mask: Tilfører huden hyaluronsyre, der tilfører huden fornyet energi, bidrager til at mindske synligheden af fine linjer og rynker og indkapsler fugten.

Indeholder ekstrakt af aloe vera og B3-vitamin, som blødgør og plejer huden.

 

Connected Beauty

Murads visionære indstilling til hudpleje er baseret på den simple sandhed, at man selv kan vælge at leve et ungdommeligt liv. Vi mener, at ungdommelighed er en afspejling af, hvordan du har det, hvordan du ser ud, og hvordan du lever. Alle aspekter af dit liv er nemlig indbyrdes forbundet, akkurat ligesom hver eneste celle i din krop er det. Det er derfor, at vi hos Murad altid arbejder på at aktivere ungdommelighed ved at øge fugtindholdet på celleniveau.