Vores Brands

Vores brandportefølge spænder bredt, og det er vi stolte af. Fra den spæde start i 2000 og til i dag - 15 år senere - er vores evne til i tråd med markedets udvikling og forbrugernes efterspørgsel at bringe de mest interessante og innovative brands til Danmark en del af vores DNA. Det betyder, at vi i dag repræsenterer noget af det ypperste indenfor både økologiske, niche, parfume, cosmeceuticals og make-up brands.


Murad

Dr. Howard Murad er anerkendt som en af verdens førende autoriteter inden for forskning i hudens sundhed. Hans resultater har totalt ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde. Hudplejeserien Murad er en favorit blandt danske kosmetologer og produkterne er kendt for deres synlige resultater.

Læs mere

ZARKOPERFUME

Zarko Pavlov kan tilskrive sig titlen kunstner og parfumeur, og er blandt de få der har evnet og udviklet som ganske få kan – han har udviklet kvalitetsparfumer der matcher det Nordiske temperament - kun indeholdende det allerbedste - både til kvinder og mænd...

Læs mere

Ling New York

Ling fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med naturlige, og state-of-the-art ingredienser. En skønhedsfilosofi, produktserie og ansigtsbehandling, der sætter nye standarder for hvilke resultater naturlig hudpleje kan skabe.

Grundlægger Ling Chan har med mere end 35års erfaring udviklet en produktserie og ansigtsbehandling, som de største stjerner og modeller i USA sværger til. Ling Chan har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og har med sin omfattende viden skabt et skønhedsregime, som i dag er kendt for sin evne til at forvandle grå hud og trist hud, kurere hormonelt betinget og voksen akne, hyperpigmentering og for tidlig aldring.

Læs mere

Caudalie

Caudalie blander videnskab og natur med et pift af luksus og via samarbejde med den anerkendte professor Vercauteren, har det været det muligt for Caudalie at indgive væsentlige patenter – Polyphenol, Resveratrol og Vineferine.
Alle Caudalies produkter følger mærkets “Cosm-ethics”: Formlerne er fri for parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser.

Læs mere

Dr. Hauschka

Din hud kan pleje og regenerere sig selv. Alle produkter fra Dr. Hauschka indeholder udtræk fra lægeplanter i en omhyggeligt forarbejdet sammensætning, næringsrige olier og voks samt andre naturlige og aktive ingredienser, såsom silica, saltlage, mandelmel, silke eller mineralske pigmenter. Alle vores produkter er certificeret med det tyske BDIH-mærke for ”Kontrolleret Naturkosmetik” og/eller det internationale mærke for naturlig og økologisk hudpleje ”NATRUE”. Oplev holistisk pleje. Mærk livets rytme.

Læs mere

Bvlgari

Den berømte italienske juveler Sotirio Bulgari åbnede sin første butik i Rom i 1884 og blev i 1950’erne verdenskendt for sine juveler bl.a. takket være Hollywood stjernen Elisabeth Taylor som sværgede til disse . I dag er Bvlgari er et af de mest anerkendte juvelermærker i verden.

Siden 1992 har Bvlgari lanceret prestigefyldte parfumer til både kvinder og mænd.

Læs mere

Eve Lom

Eve Lom rensecreme, som Vogue udråbte som “sandsynligvis det bedste renseprodukt i verden”, er en kultklassiker! Med udgangspunkt i denne rensecreme har Eve Lom udviklet sig til en komplet hudplejeserie med enkle, smukke og effektive hudplejeprodukter, der er velegnede til alle hudtyper. Eve Lom blev skabt for mere end 25 år siden af en af verdens førende kosmetologer.

Læs mere

PÜR

PUR er baseret på den højeste kvalitet af mikroniserede mineraler, og det er den populæreste mineral makeup fra USA! PÜR brede sortiment af makeup produkter leverer fejlfri dækning på blot 60 sekunder og en forbedret hud på 60 dage!

Læs mere

The Perfect V

Nysgerrig? Det kan vi godt forstå…

Ungdommelig hud, et smukt hvidt smil, velplejede negle eller forførende lange vipper?! De fleste kvinder stræber efter at føle sig smukke, fra top til tå - og det er ingen hemmelighed! Kvinder hele verden over bruger formuer på at pleje deres hud, hår, negle og krop, men der er ét område, der er blevet negligeret gennem tiden… indtil nu!

”Vi taler om den smukke trekant under undertøjet, der nogle gange er fin, nogle gange uregerlig og har sin helt egen mening – med andre ord, din ”V”. – AvondaUrben, Founder The Perfect V

Læs mere

Tabac

Den ægte maskulinitet…

Siden 1959 har Tabac Original været et af de mest succesfulde brands til mænd i Skandinavien.

Tabac Original er en traditionel og maskulin serie for mænd, der foretrækker værdier såsom; tillid, kompetence, udholdenhed, maskulinitet og seriøsitet.

Læs mere

Baldessarini

Werner Baldessarini er grundlægger af eponym mærket Baldessarini, tidligere chefdesigner, bestyrelsesformand samt adm. direktør for Hugo Boss. Baldessarini kan takke Charles Schumann’s ansigt og sloganet "SEPARATES THE MEN FROM THE BOYS”, for sin internationale berømmelse.

Læs mere

Rosebud

Med over hundrede års erfaring indenfor læbepomade, blev Rosebud Perfume Company grundlagt i 1895. Rosebuds salver og læbepomader er populære i hele verden og betragtes som et mirakel på dåse. Salverne er en kultfavorit blandt filmstjerner, makeup-artister og berømtheder.

Læs mere

4711 Noveau Cologne

NOUVEAU Cologne passer til den travle generations livsstil. Den hylder, på en sofistikeret måde, de sjældne øjeblikke af følelsesmæssige pauser, fra den daglige rutine. Den er frisk, den er ny, den gør du føler dig… NOUVEAU!

Læs mere

KORRES

KORRES udvikler innovative og klinisk effektive hudpleje produkter baseret på naturlige og aktive ingredienser. KORRES arbejder for at fremme forskningen i naturlige ingredienser til behandling af forskellige hudtilstande, og gør en dyd ud af at udnytte de unikke muligheder, som findes i den græske flora og planteverden.

Læs mere

Juice Beauty

"Vi tror på, at interessen for hudpleje ikke bør stå i vejen for, at man bekymrer sig om sin sin sundhed og på jorden. Hos Juice Beauty tror vi på avancerede skønhedsløsninger, der bruger de bedst certificerede økologiske og naturlige ingredienser til at levere klinisk dokumenterede resultater, der ikke går på kompromis med din sundhed eller miljøet".

- Karen Behnke

Stifteraf Juice Beauty

Læs mere

Billion Dollar Brows

Øjenbrynene er et af de vigtigste træk ved vores ansigt - og alligevel bliver de alt for ofte forsømt.

 

Læs mere