Vores Brands

Vores brandportefølge spænder bredt, og det er vi stolte af. Fra den spæde start i 2000 og til i dag - 15 år senere - er vores evne til i tråd med markedets udvikling og forbrugernes efterspørgsel at bringe de mest interessante og innovative brands til Danmark en del af vores DNA. Det betyder, at vi i dag repræsenterer noget af det ypperste indenfor både økologiske, niche, parfume, cosmeceuticals og make-up brands.


Murad

Dr. Howard Murad er anerkendt som en af verdens førende autoriteter inden for forskning i hudens sundhed. Hans resultater har totalt ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde. Hudplejeserien Murad er en favorit blandt danske kosmetologer og produkterne er kendt for deres synlige resultater.

Læs mere

AromaWorks

AromaWorks filosofi er, at intet bør komme i vejen for den rene fornøjelse og afslapning, som der opstår og opleves ved at hengive sig til sanserne. Derfor er vores mission at købe og benytte de reneste ingredienser naturen tilbyder. AromaWorks fremstiller alle produkterne selv, for at sikre en høj kvalitet af ​​de Essentielle Olie blandinger, samt en god effektiv konsistens af ​​vores produkter. På denne måde, kan du være i sikker forvisning om, at du kun kan købe naturlige produkter med de reneste ingredienser.

Læs mere

Caudalie

Caudalie blander videnskab og natur med et pift af luksus og via samarbejde med den anerkendte professor Vercauteren, har det været det muligt for Caudalie at indgive væsentlige patenter – Polyphenol, Resveratrol og Vineferine.
Alle Caudalies produkter følger mærkets “Cosm-ethics”: Formlerne er fri for parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser.

Læs mere

Ling New York

Ling fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med naturlige, og state-of-the-art ingredienser. En skønhedsfilosofi, produktserie og ansigtsbehandling, der sætter nye standarder for hvilke resultater naturlig hudpleje kan skabe.

Grundlægger Ling Chan har med mere end 35års erfaring udviklet en produktserie og ansigtsbehandling, som de største stjerner og modeller i USA sværger til. Ling Chan har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og har med sin omfattende viden skabt et skønhedsregime, som i dag er kendt for sin evne til at forvandle grå hud og trist hud, kurere hormonelt betinget og voksen akne, hyperpigmentering og for tidlig aldring.

Læs mere

Omorovicza

Historien om Omorovicza begynder for over 2000 år siden, da de helende egenskaber blev opdaget i Ungarns termiske kilder. I 1800 tallet, byggede den noble Ungarske Omorovicza familie Racz S.P.A. i Budapest, oven på deres helende kilde.

Læs mere

Valeur Absolue

Lyt til dine følelser og tag en rejse i vores samling, dette vil give en betydning til dit daglige valg af parfume.

Valeur Absolue Parfume er revolution indenfor parfumeverdenen - det er nemlig meget mere end blot en parfume.

Valeur Absolue er et luksuriøst fransk livsstil mærke, der tilbyder avancerede duftstoffer i forskellige produktkategorier, der stimulerer og øger positiv energi, takket være halvædelsten og dyrebare, aktive og naturlige ingredienser.

Parfumeflaskerne er alle unikke med hver deres lille samling sten i flasken.

Læs mere

Dr. Hauschka

Din hud kan pleje og regenerere sig selv. Alle produkter fra Dr. Hauschka indeholder udtræk fra lægeplanter i en omhyggeligt forarbejdet sammensætning, næringsrige olier og voks samt andre naturlige og aktive ingredienser, såsom silica, saltlage, mandelmel, silke eller mineralske pigmenter. Alle vores produkter er certificeret med det tyske BDIH-mærke for ”Kontrolleret Naturkosmetik” og/eller det internationale mærke for naturlig og økologisk hudpleje ”NATRUE”. Oplev holistisk pleje. Mærk livets rytme.

Læs mere

Bvlgari

Den berømte italienske juveler Sotirio Bulgari åbnede sin første butik i Rom i 1884 og blev i 1950’erne verdenskendt for sine juveler bl.a. takket være Hollywood stjernen Elisabeth Taylor som sværgede til disse . I dag er Bvlgari er et af de mest anerkendte juvelermærker i verden.

Siden 1992 har Bvlgari lanceret prestigefyldte parfumer til både kvinder og mænd.

Læs mere

PÜR

PUR er baseret på den højeste kvalitet af mikroniserede mineraler, og det er den populæreste mineral makeup fra USA! PÜR brede sortiment af makeup produkter leverer fejlfri dækning på blot 60 sekunder og en forbedret hud på 60 dage!

Læs mere

Tabac

Den ægte maskulinitet…

Siden 1959 har Tabac Original været et af de mest succesfulde brands til mænd i Skandinavien.

Tabac Original er en traditionel og maskulin serie for mænd, der foretrækker værdier såsom; tillid, kompetence, udholdenhed, maskulinitet og seriøsitet.

Læs mere

Baldessarini

Werner Baldessarini er grundlægger af eponym mærket Baldessarini, tidligere chefdesigner, bestyrelsesformand samt adm. direktør for Hugo Boss. Baldessarini kan takke Charles Schumann’s ansigt og sloganet "SEPARATES THE MEN FROM THE BOYS”, for sin internationale berømmelse.

Læs mere

Rosebud

Med over hundrede års erfaring indenfor læbepomade, blev Rosebud Perfume Company grundlagt i 1895. Rosebuds salver og læbepomader er populære i hele verden og betragtes som et mirakel på dåse. Salverne er en kultfavorit blandt filmstjerner, makeup-artister og berømtheder.

Læs mere

4711 Noveau Cologne

NOUVEAU Cologne passer til den travle generations livsstil. Den hylder, på en sofistikeret måde, de sjældne øjeblikke af følelsesmæssige pauser, fra den daglige rutine. Den er frisk, den er ny, den gør du føler dig… NOUVEAU!

Læs mere