Juice Beauty


Bag brandet står et californisk team, som er lidenskabeligt engageret i en sund livsstil, og hvis økologiske produkter er omhyggeligt videnskabeligt dokumenterede. Det hele begyndte, da Karen Behnke, en rutineret wellness-entreprenør, som skabte et af USA's første wellness-selskaber, udviklede en stærk interesse for personlige plejeprodukter, da hun i en alder af fyrre år blev gravid med sit første barn.

Karen oplevede hormonforandringer og bemærkede de første linjer i huden og satte sig for at finde sunde hudplejeløsninger, der leverer synlige resultater. Hun var forbløffet over at erfare, at der på trods af, at huden absorberer op til 64 % af, hvad den påføres, var meget få sunde personlige plejeprodukter, der virkede godt på markedet. Karen ønskede at skabe en meningsfuld forandring inden for skønhedsbranchen.

I 2004, flere år efter Karen fødte sit andet barn, købte hun derfor rettighederne til navnet "Juice Beauty" og lancerede efterfølgende virksomheden fra bunden i 2005. Karen havde som mål at gøre det umulige: Hun ville udvikle økologiske og helt igennem naturlige formler, der virker lige så godt som konventionelle skønhedsprodukter, men ikke desto mindre aldrig går på kompromis med oplevelsen af luksus. I fem år samarbejdede Karens team med PhD-kemikere, læger og mikrobiologer fra laboratorier i Californien for at færdigudvikle kemien bag Juice Beauty. Juice Beautys revolutionerende formler startede med en basisforudsætning: Karen var overbevist om, at en formel med en basis af vitaminrig, økologisk plantesaft, frem for petroleumsderivater eller tilsat vand, kombineret med virkningsfulde hudplejeingredienser kunne give tilsvarende eller bedre resultater end konventionelle produkter. Flere kliniske forsøg viste, at hun havde ret. Virksomhedens vækst tog for alvor fart, da GREEN APPLE™ Peel, som nu er patentbeskyttet, blev berømt takket være mediepriser og kendte personers positive omtale.


 • GREEN APPLE™ Brightening Collection

  Hudtype: Alle hudtyper undtagen dem med rødme og rosacea.

  Hudproblem: Pigmentforandringer og misfarvninger, ujævnhudfarveog mat udstråling.

  Fordele: Korrigerer og synig tmindsker pigmentforandringer, udjævner hudtonenog giver fornyet glød.

 • STEM CELLULAR™ Anti-Wrinkle Collection

  Hudproblem: Fine linjerogrynker.

  Ingredienser: Stamceller fra frugt & C-vitamin blandet i en Resveratrolrig Vindruekerne base.

  Fordele: Reducerer forekomsten af ​​rynker. Fylder, genopretter og fornyer huden.

 • BLEMISH CLEARING™ Oil Control Collection

  Hudtype: Fra teenagere til hormonelle voksne med fedtet, urenogkombinationshud.

  Hudproblem: Urenheder, fedtethud, forstørredeporer, tilstoppede porer og ar efter urenhud.

  Fordele: Eneffektivrensningsprocess, som samtidig tilfører næring og fugt.