Vores Kurser

Da vi ønsker, at du som kunde hos spa supply har et godt kendskab til de produkter, du arbejder med, tilbyder vi en række forskellige produkt- og behandlerkurser.

På kurserne får du en grundig produktgennemgang, så du bliver fortrolig med de produktserier, du forhandler, og dermed kan øge produktsalget i din klinik/butik. Flere af vore produktserier har tilhørende behandlinger, som du bliver trænet i på vore behandlingskurser.

Alle vores kurser er med forplejning og er kun for eksisterende og nye kunder hos spa supply.

Der er begrænset antal pladser på alle kurser.
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er mindre end 8 tilmeldte. 

Tilmelding:

Send en mail til Louise Schmidt på ls@hos-as.com
Ved tilmelding oplyses: 

  • Dato & navn på kurset
  • Butikkens navn
  • Deltagers fulde navn
  • Email adresse 
  • Mobilnummer

Afbud:

Skal ske seneste dagen inden kurset. Ved udeblivelse vil butikken blive opkrævet et gebyr på 250,- pr. person tilmeldt. 

Kurserne i Hvidovre afholdes i vores showroom:
spa supply A/S 
Avedøreholmen 78A 
2650 Hvidovre

Kurserne i Aarhus afholdes:
Oplyses ved tilmelding


Murad Method

Dette kursus henvender sig til kosmetologer som arbejder med Murad. Dagen starter med en præsentation af de behandlings-produkter, som kun anvendes i behandlinger. Derefter præsenteres Murads behandlings koncept Murad Method.

 

Det meste af dagen bruger vi på at øve behandlinger på hinanden.

Læs mere

Murad Produktkursus

På dette kursus vil vi sørge for, at man får styr på hvem de enkelte produktlinjer henvender sig til. Hvert produkt bliver præsenteret og man lærer hvordan linjerne kan sælges på kryds og tværs af hinanden.

 

Læs mere

Murad aften kursus

På denne Murad aften sørger vi for, at man får styr på hvem de enkelte produktlinjer henvender sig til. Hero produkter bliver præsenteret og man lærer hvordan, linjerne kan sælges på kryds og tværs af hinanden.

 

Læs mere

Caudalie aften kursus

På denne Caudalie aften starter vi med historien om, hvordan Caudalie blev til, efterfulgt af en gennemgang af alle de lækre ansigts- og kropsprodukter.

 

 

Læs mere

Omorovicza eksklusive kurser

Som forhandler af Omorovicza tilbydes du eksklusive kurser, der tilpasses efter dit behov som klinik/spa. Vi finder tid til at afholde træning i forbindelse med din etablering af serie og opfølgning efter behov.

 

Læs mere

LING

Dette kursus består af en gennemgang af filosofien bag Ling, Ling Chans tilgang til hudpleje og en gennemgang af alle de unikke produkter. Når vi har gennemgået alle produkter, går vi i gang med at øve den populære LING Signature Facial på hinanden.

 

Læs mere

Inspirationsmøde for klinikker

- Brunchmøde for eksisterende forhandlere

Vi vil gerne invitere Murad, Ling, Caudalie og Omorovizca klinikker til en inspirerende formiddag, hvor vi fortæller om nye tiltag i Spa Supply, tager en generel snak om, hvad der rør sig i branchen, og giver et sneak peak på nyheder fra bl.a. Murad. 

 

Læs mere

Spa Supply introduktionsmøde

- Introduktions event for nye forhandlere

Vi vil gerne invitere nye forhandlere til brunch møde, hvor vi fortæller om, hvad vi i Spa Supply kan tilbyde som samarbejdspartner. Vi afholder en kort præsentation af vores mærker og etablerings muligheder.  

 

Læs mere