Nordic Superfood

Mangel på tid er en af de største helserøvere i dag. Mange har således heller ikke tid til at "juice" eller lave grønne smoothies i en travl hverdag, og desuden kan råvarerne være dyre at købe.

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker -børn, voksne, unge, ældre, og gravide-skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form" siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.

Nordic Superfood blev grundlagt af Linda Myrberg der har over 25 års erfaring og bred kompetence inden for sundhed. Linda’s vision er at inspirere livet fyldt med sundhed og velvære fra et holistisk perspektiv gennem produkterne Nordic Superfood, Acu Cups & Aromatherapy.

Nordic Superfood består af bær og grønne pulverblandinger, kollagen, rå juice og teprodukter fra den vilde, nordiske natur. Helt fri for sukker og andre unødvendige tilsætningsstoffer og fås både i pulver og i flydende form. Bær og planter fra de nordiske lande har meget højere niveauer af antioxidanter og vitaminer end i resten af verden, så med Nordic Superfoods produkter får man vitaminer, fiber og mineraler på en enkel og sund måde

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.