AromaWorks

AromaWorks har over 25 hudplejeprodukter der linker naturens fineste essentielle olier og botaniske ekstrakter med kvalificeret videnskabelig forskning og udvikling, som er sikkert for dig og for vores miljø. Vores kropsolier er luksuriøse og ikke-fedtende og efterlader huden strålende, blød og sund. Home Fragrance sortimentet indeholder duft pinde, rum spray og duftlys, der giver en fantastisk og øjeblikkelig Aromaterapi oplevelse i dit hjem.

Se produkter herunder  

Da AromaWorks kun anvender de fineste naturlige ingredienser er målet at levere den fulde terapeutiske fordel, som der er ved anvendelse af 100% rene essentielle olier i hjemmet. Gennem omtale og uddannelse, ønsker vi at tilbyde et fuldt naturligt alternativ til de kunstige kemikalier, som der bombarderer vores hjem i dag.

AromaWorks er et 100% naturligt livsstil brand, der grundet produkternes høje kvalitet har vundet flere Awards gennem årene. De tilbyder en bred vifte af professionelle og effektive produkter i kategorierne Home Fragrance, Kropspleje og Hudpleje.

AromaWorks blev grundlagt i år 2009 og er et engelsk produceret brand, som sætter en ære i at alle produkterne er håndlavet. De er nu godt repræsenteret på internationalt plan i over 20 lande hvor de leverer til exclusive Spa & hudplejeklinikker, luksus hoteller og unikke Stor Magasiner. Brandets overordnede koncept er helt unikt og giver derfor en virkelig fantastisk og spændende mulighed i et ellers konkurrencepræget globalt marked.

Produkterne

SKINCARE

Alle hudplejeprodukter er lavet af Bio-Active ingredienser, der er egnede til veganer, fri for dyreliv og er også fri for nødder og mejeri.

Uanset om det er hudpleje for din spa, dit hjem eller vores parfume, er AromaWorks det perfekte valg for et rent 100% naturligt alternativ.

BATH & BODY

Et fantastisk udvalg af naturlige bad- og kropsprodukter, herunder populære badolier og kropsolier. 

AromaWorks det perfekte valg for et rent 100% naturligt alternativ.

HOME FRAGRANCE

Et fantastisk udvalg af naturlige hjemme duft produkter. Stearinlys, små, mellemstore og store muligheder, diffusorer, æteriske olier, badeolie, kropsolie og meget mere.

AromaWorks det perfekte valg for et rent 100% naturligt alternativ.

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.