Baldessarini

Werner Baldessarini er grundlægger af eponymmærket Baldessarini, tidligere chefdesigner, bestyrelsesformand samt administrerende direktør for Hugo Boss. Baldessarini kan takke Charles Schumann’s ansigt og sloganet "SEPARATES THE MEN FROM THE BOYS”, for sin internationale berømmelse.

Se produkter herunder  

Produkterne

BALDESSARINI CLASSIC

Duften til mænd med karakter og karisma! Tro ikke på flygtige trends, men forbliv tro mod det klassiske, mandlige ideal. Til mænd der står fast på deres maskulinitet. En autentisk, maskulin sammensætning.

BALDESSARINI PRIVATE AFFAIRS

Når diskretion er en æressag! Duften til manden, der har fundet sin plads i livet. Til ham med den enestående og forførende personlighed, overdådig og kompleks på samme tid. En hemmelighed om maskulin forførelse samt en sammensætning bestående af sofistikerede kontraster.

BALDESSARINI SECRET MISSION

Alle mænd har sin egen, hemmelige mission. SECRET MISSION følger manden på en mission han selv leder, som en selvsikker mand med karakter. Duften giver manden en hemmelighedsfuld, fascinerende karisma. En aura af mystik fra en sammensætning af kølig dynamik og sensuel maskulinitet.

BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT

Nyd din egen personlige timeout! NAUTIC SPIRIT til den farverige mand på hans eklektisk rejse. En rejse, der symboliserer et timeout fra den stressede hverdag. Som en tonic for sjælen, kendetegnet ved friske, harmoniske kontraster. Frisk som en havbrise. Maskulin og moderne, som et frisk vindpust fra det åbne hav.

BALDESSARINI AMBRÉ

Tillid, Status Og Klasse! Den foretrukne duft til den kosmopolitiske mand, som ved han kan stole på sin karisma og aura. En duft inspireret af den varme glød fra rav. Selvsikker forførelse med en luksuriøs, sofistikeret sammensætning!

BALDESSARINI COOL FORCE

Skabt til mænd med karakter, power, friskhed. kraft og Kølighed. Beton er blevet fast element ikke kun i arkitekturen, men også i indretning. Beton vægge, trapper og endda møbler er smart og modern. Dette afspejles også emballagen af Cool Force.

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.