Razspa

Rasmus Bjørn Andersen har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremende egenskaber. Med denne viden har han igennem de sidste 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur. Den viden han har opnået har gjort ham til en af Danmarks mest kendte skøn-hedseksperter. Den serie som Rasmus har udviklet hedder RAZspa.

Læs mere herunder  

Samtlige produkter er naturlige og flere er både økologisk og Fair Trade,indeholder ingen syntetiske parfumer og er fri for parabener og mineralske olier. RAZspa tager et stort socialt ansvar. Leret der anvendes i Cleansing Mask forarbejdes af et Fair Trade kooperativ i Marrakech drevet af kvinder, på en mølle som han købte til dem i 2008.

Gaveæsker samles af unge mænd med Downs syndrom. Duftlys produceres igennem et projekt for utilpassede piger på Lolland og produktlabels påsættes i et projekt for ikke-voldlige indsatte i de danske fængsler. Al produktion sker i Danmark, med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med ny faglighed og hans egen overvældende kendskab til nordiske planter og urter samt deres virkemåder. RAZspa producerer produkter til den kræsne forbruger, med de lækreste konsistenser, himmelske diskrete nordiske dufte og særdeles imponerende effekter.

I 2011 vandt RAZspa “Årets bedste spabehandling”, og i 2012 blev RAZspa’s deltager nr. 4 ved DM i saunagus. 6. januar 2015 åbner RAZspa i Torvehallerne; stade A7, hal 2. Her kan du komme og høre om produkterne, prøve produkterne og opleve universet.

Kontakt os her

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.